Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

2021. 04. 08. 13:20:54
Mit tehetsz várandósként kisbabád egészségéért?

A várandósság alatt fontos, hogy a leendő édesanya a sajátján túl a kisbabája egészségéről is megfelelően gondoskodjon. Bejegyzésünkben összegyűjtöttük azokat a leghasznosabb tippeket, melyek elősegítik, hogy mind az anya, mind a baba egészségesen éljék át a 9 hónap örömeit és megpróbáltatásait.

2021. 03. 31. 10:59:19
Új termékek a webshopban: NIIAN szilikon előkék 7 csodaszép színben

A hozzátáplálás megkezdése nemcsak a szülők és a baba életében okoz felfordulást, de gyakran a konyhában is. A maszatos ruhák számának mennyiségét jelentősen csökkentheted egy jól megválasztott előkével. Webshopunkba már megérkeztek a vadiúj NIIAN szilikon előkék 7 csodaszép színben.

2021. 03. 26. 11:31:42
A baba-mama kötelék fejlesztése

A baba és mama közti kötelék kialakulása nem megy egyik pillanatról a másikra, és ezzel nincs is semmi gond. Van, hogy akkor megjelenik a kötődés, amikor először ránézel kisbabádra, de az is előfordul, hogy el kell telnie bizonyos időnek. Blogbejegyzésünkben ahhoz adunk tippeket, hogy hogyan tudod a legkönnyebben elősegíteni a kötődés kialakulását.

2021. 03. 19. 18:13:53
Húsvéti ajándékötletek gyerekeknek

Mit hozzon a nyuszi? Ha szeretnéd hasznos ajándékkal meglepni a gyerkőcöt, nézd meg összeállításunkat, melyben egészen csecsemőkortól óvodás korig találhatsz tippeket.

2021. 03. 12. 14:40:49
Szülés után – A gyermekágyas időszak nehézségei

Az elmúlt körülbelül 40 hétben tested az egyik legtermészetesebb dolgot hajtotta végre: egy kisbaba fejlődésében segédkezett. Rengeteg türelemre és gondoskodásra volt szükség már a várandósság ideje alatt is. Most, hogy kisbabád megszületett, a testednek regenerációra van szüksége. Nincs azzal semmi gond, ha az energiáidat az újszülött ellátására fordítod, de emellett arra is időt kell szánnod, hogy – a helyzethez képest – megfelelő mennyiségű pihenésben legyen részed.

2021. 03. 03. 18:30:29
A fogzással kapcsolatos leggyakoribb kérdések

A fogzással kapcsolatban minden szülőben rengeteg kérdés merül fel. Bejegyzésünkben a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat gyűjtöttük össze.

2021. 02. 27. 14:15:15
4 módszer a fogzási fájdalom ellen

A fogzás miatt kisbabád sok időt tölt ébren éjszaka? A nyűgösség és a sírás természetes reakció a kisbaba részéről, és sok szülő lesz stresszesebb ebben az időszakban. Ismerj meg pár tippet, amik segítenek csökkenteni a fogzási fájdalmat!

2021. 02. 21. 13:03:01
Készségek fejlesztése 2-3 éves korban – Hogyan segíthetsz kisgyermekednek?

A hisztis kétéves kifejezést talán egy kisgyerekes szülőnek sem kell bemutatni, de szerencsére ebben az időszakban még számos pozitív változás is lezajlik a kicsikben. A gyerekek elkezdenek függetlenedni, és pontosan tudatni akarják szüleikkel, hogy mit szeretnének. A kisgyerekek viselkedése lenyűgöző és gyakran szórakoztató is, a 2. és 3. születésnapjuk között pedig rengeteg változás következik be a fejlődésükben.

2021. 02. 14. 19:52:06
Tippek, hogy kisbabád átaludja az éjszakát

Egyes csecsemők már egészen kicsi koruktól átalusszák az éjszakát, míg másoknál ez csak egy későbbi időponttól kezdve lesz általános. Minden kisbabának egyéni az alvási és az ébrenléti periódusa, ennek ellenére most összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, amik segítenek, hogy gyermeked minél előbb és könnyebben átaludhassa az éjszakát.

2021. 02. 05. 15:36:28
Fogzási fájdalom? Így nyugtasd meg kisbabádat éjszaka

A fogzás mind a kisbaba, mind a szülők számára egy megterhelő időszak. Amikor a kisbaba fogai elkezdenek áttörni az ínyen, fájdalmat és kellemetlen érzést okoznak neki. Még a legnyugodtabb csecsemők is nyűgössé és ingerlékennyé válhatnak a fogzás ideje alatt. Ez egy teljesen normális reakció részükről, hiszen szavakkal még nem tudnak kommunikálni.

A korábban akár az egész éjszakát átalvó kisbabák a fogzás ideje alatt gyakran felébredhetnek és sírhatnak. Az egészséges és jól bejáratott alvási rutint is megzavarhatja a fogzás okozta fájdalom. Bejegyzésünkben tippeket adunk, hogy hogyan tudod megnyugtatni kisbabádat, ha éjszaka a fogzás miatt ébred fel.